top of page

GRUPP-AKTIVITETER VUXNA

Prison Island och Laserforce är som gjorda för sexan, hippan eller en grupp vänner!
Eftersom vi ligger mitt i city förenklar det också mycket för ert planeringsarbete med efterföljande aktiviteter.
 
Vi kan varmt rekommendera vårat Marathon-erbjudande följt av middag på nån av Stockholms många restauranger som den perfekta dagen! 
Vänligen notera att vi tillåter ingen alkoholförtäring på plats, och vi förbehåller oss rätten att avvisa kunder som uppträder olämpligt, eller som är alkohol-påverkade. Allt spel sker på egen risk!

ESCAPE ROOMS

Om ni gillar "Fångarna på fortet" på TV kommer ni älska vårat Prison Island! Det är som en femkamp med 28 grenar och är efter våran expansion det näst största i världen!  Man ska samla så många poäng man kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer!

 

I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. 

 

I anslutning till äventyrscellerna finns vårat cafe där ni kan pusta ut och koppla av och jämföra bedrifter.

LASERFORCE

Laserforce är en rolig smärtfri och kladdfri sport som uppskattas av både stora och små, män och kvinnor. På en 400kvm stor bana har vi byggt ett medeltida slott, en fullskalig pansarvagn och mer - så mycket mer än den typiska banan med svarta väggar och lite färgade streck!

 

Inte undra på att de kunder som besökt oss anser att vi har den bästa banan i Stockholm och att SVT använt banan för inspelning!

bottom of page