SKOLOR

Både Prison Island och LaserForce är aktiviteter som uppmuntrar rörelse, kreativ problemlösning och samarbete - perfekta gruppaktiviteter för en skolutflykt & klassresa!
 
Vi har mycket bra rabatter för barn och ungdomar på Laserfortet, och även vuxna som leder sällskapet får ta del av ungdoms-priserna som finns längst ner på sidan.
 
Allt spel sker på egen risk!

PRISON ISLAND (NORRMALM)

Om ni gillar "Fångarna på fortet" på TV kommer ni älska vårat Prison Island! Det är som en femkamp med 28 grenar och är efter våran expansion det näst största i världen!  Man ska samla så många poäng man kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer!

 

I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. 

Rekommenderas från 10år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

LASERFORCE (NORRMALM)

LaserForce är en rolig smärtfri och kladdfri sport som uppskattas av både stora och små, män och kvinnor. På en 400kvm stor arena har vi byggt ett medeltida slott, en fullskalig pansarvagn och mer - så mycket mer än den typiska banan med svarta väggar och lite färgade streck!

 

Inte undra på att de kunder som besökt oss anser att vi har den bästa banan i Stockholm och att SVT använt banan för inspelning!

 

Rekommenderas från 6år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

MARATHON (NORRMALM)

Varför välja, när allt låter så kul? Kör ett Marathon där ni får prova alla våra aktiviteter under 3 timmar! Det blir 1 timme laserspel och 2 timmar Prison Island utmaningar.

Rekommenderas från 10år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

GOKARTS (NORRMALM)

På vår anläggning i Sollentuna kan ni köra runt på gokarts i vår 600kvm stad i Miniatyr! Detta är inte några plast-leksaker, utan robusta bilar i metall och glasfiber. Till och med vuxna kan åka på dem tillsammans med barnen!

 

Åk runt och utforska vårat slott, biograf och bensinmack. Att det är lekande lärande för barnen, som lär sig lite om trafik-regler och vett och etikett tar inte bort från det roliga!

 

Rekommenderas från 5år. Se prislista nedanför. (Finns i Sollentuna)

BANKRÅNAR-PAINTBALL (SOLLENTUNA)

På vår anläggning i Sollentuna kan ni nu spela bankrånar-paintball! Tjuvarna ska råna stadens bank, medan poliserna (förstås) startar i stadens cafe. Jakten startar när bankens rörelse-detektor triggats!

 

Rekommenderas från 8år. Se prislista nedanför. (Finns i Sollentuna)

HEROFORCE (SOLLENTUNA)

HeroForce är ett ny variant av laserspel vi är ensamma om att introducera i Sverige, där temat är superhjältar istället för sci-fi krigare! På en 600kvm stor arena har vi byggt en hel stad i miniatyr med ett medeltida slott, en bensinstation, biograf och mycket mer!

 

Neutralisera dina motstånadare med din IronMan-liknande laser-handske, och samtidigt ducka deras mot-attacker!

 

Rekommenderas från 5år. Se prislista nedanför. (Finns i Sollentuna)

 MARATHON (SOLLENTUNA)

Varför välja, när allt låter så kul? Kör ett Marathon där ni får prova alla våra aktiviteter under 3 timmar! Det blir ungefär 4 matcher HeroForce, 2 omgångar gokart och 45min bantid paintball. Det subentionerade priset innebär att vi förebehåller oss rätten att göra mindre justeringar i upplägget så det passar bäst med bokningar i vårat schema. I mån av plats kan ni också be om vissa ändringar i upplägget om ni önskar.

Rekommenderas från 8år. Se prislista nedanför. (Finns i Sollentuna)

© 2014 by Laserfortet AB

  • Facebook Clean