top of page

SKOLOR

Både Prison Island och LaserForce är aktiviteter som uppmuntrar rörelse, kreativ problemlösning och samarbete - perfekta gruppaktiviteter för en skolutflykt & klassresa!
 
Vi har mycket bra rabatter för barn och ungdomar på Laserfortet, och även vuxna som leder sällskapet får ta del av ungdoms-priserna som finns längst ner på sidan.
 
Allt spel sker på egen risk!
Escape Room Stockholm

PRISON ISLAND

Om ni gillar "Fångarna på fortet" på TV kommer ni älska vårat Prison Island! Det är som en femkamp med 28 grenar och är efter våran expansion det näst största i världen!  Man ska samla så många poäng man kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer!

 

I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. 

Rekommenderas från 10år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

LASERFORCE

LaserForce är en rolig smärtfri och kladdfri sport som uppskattas av både stora och små, män och kvinnor. På en 400kvm stor arena har vi byggt ett medeltida slott, en fullskalig pansarvagn och mer - så mycket mer än den typiska banan med svarta väggar och lite färgade streck!

 

Inte undra på att de kunder som besökt oss anser att vi har den bästa banan i Stockholm och att SVT använt banan för inspelning!

 

Rekommenderas från 6år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

MARATHON

Varför välja, när allt låter så kul? Kör ett Marathon där ni får prova alla våra aktiviteter under 3 timmar! Det blir 1 timme laserspel och 2 timmar Prison Island utmaningar.

Rekommenderas från 10år. Se prislista nedanför. (Finns på Norrmalm)

bottom of page