KICKOFF & TEAMBUILDING

På vår Norrmalms-anläggning har vi två aktiviteter under samma tak - Prison Island Escape rooms och Laserforce, båda aktiviteterna väcker tävlingsinstinkten hos deltagarna, och uppmuntrar kommunikation och samarbete - perfekta gruppaktiviteter. Vi är mycket stolta över att hela 80% av våra kunder är återbesökande eller kommer på rekommendation från vänner & kollegor!
 
I anslutning till aktiviteterna kan vi tillhandahålla konferensrum, och genom ett nära samarbete med restaurangen bredvid kan vi erbjuda en avslutning
med 7-rätters Etiopisk buffet!
 
Allt spel sker på egen risk!

ESCAPE ROOMS

Om ni gillar "Fångarna på fortet" på TV kommer ni älska vårat Prison Island! Det är som en femkamp med 28 grenar i 5 minuters escape rooms, och är efter våran expansion det näst största i världen!  Man ska samla så många poäng man kan i de olika äventyrscellerna genom att klättra, krypa, klänga, lösa pussel, ducka laserstrålar och mycket mycket mer!

 

I varje cell finns ett eller flera problem och utmaningar som ni löser med kreativitet och samarbetsförmåga i grupper om 3-4 personer. Allt styrs av elektronik, rörelsedetektorer, fotoceller och annan teknik. 

 

I anslutning till äventyrscellerna finns vårat cafe där ni kan pusta ut och koppla av och jämföra bedrifter.

Laserspel Stockholm

LASERFORCE

Laserforce är en rolig smärtfri och kladdfri sport som uppskattas av både stora och små, män och kvinnor. På en 400kvm stor bana har vi byggt ett medeltida slott, en fullskalig pansarvagn och mer - så mycket mer än den typiska banan med svarta väggar och lite färgade streck!

 

Inte undra på att de kunder som besökt oss anser att vi har den bästa banan i Stockholm och att SVT använt banan för inspelning!

MAT & KONFERENSRUM

Vi samarbeter med EthioStar restaurang som ligger vägg-i-vägg med oss och erbjuder spännande Etiopisk 7-rätters buffet med kaffe. Restraurangen har också fullständiga rättigheter om ni vill lägga till annan dryck.

 

Ni kan också hyra konferensrum med projektor på restaurangen vid behov om ni vill ha ett informellt möte i samband med aktiviteterna.